Každý majitel ochranné známky nebo obchodní manažer chce chránit svůj produkt před paděláním, neoprávněným přístupem a poškozením. To platí pro jakýkoli produkt a jedním z nejlepších řešení jsou zde pečetní etikety.

Takové kontrolní nálepky jsou široce používány k ochraně výrobků. Jejich hlavním účelem je předcházet a včas odhalovat pokusy o otevření a poškození obalu a také sledovat dodržování standardů kvality.

Oblasti použití kontrolních nálepek

Etikety – pečeti se používají všude tam, kde je nutná konzervace a bezpečnost výrobků: ochrana zboží v záruce, poštovní zásilky, majetek a zařízení ve výrobě nebo v kanceláři. Plomby chrání nejen obaly zboží, zaručují kupujícím, že nový produkt nebyl otevřen, ale také dveře před neoprávněným vstupem.

Etikety se také používají ke kontrole porušování neporušenosti obalů a záručnímu servisu, kontrole inventáře, značení částí zařízení a mikroobvodů. Jsou nepostradatelné pro značení elektroniky pro záruku, plombování spotřebičů, obalů, trezorů, pokladen a dveří, slouží k ochraně proti padělání a v mnoha dalších případech.

Je také důležité používat samolepky pro utěsnění nádob na potraviny – obědové krabice a jiné nádoby. To zaručuje hygienickou a hygienickou nezávadnost nádobí.

Co je zvláštního na nálepkách-pečeti

Kontrolní štítky chrání dveře, trezory, počítačové vybavení a různé produkty před otevřením. Hlavní charakteristikou je okamžitá destrukce samolepky při jejím odlepení z povrchu. To znamená, že samolepky jsou vyrobeny tak, že je nelze beze stopy odstranit nebo nalepit na jiný předmět. Na záruční pečeti bude přesně uvedeno, zda došlo k pokusu o odtržení nálepky nebo zda došlo k pokusu o otevření obalu.

Materiál takových štítků má speciální strukturu. Při pokusu o odstranění samolepky zůstává její spodní lepicí vrstva na předchozím povrchu a horní vrstva je zničena, proto jsou na papíru malé zářezy.

K výrobě těsnění se používají fólie s kovovou nebo fóliovou vrstvou. Štítky jsou číslované, filmové, s čárovým kódem, hologramem nebo laserovým gravírováním. Není možné je předstírat bez vysoce přesného vybavení.

Díky lepicí vrstvě jsou etikety-pečetě perfektně připevněny na povrchy ze dřeva, skla, plastu, lepenky a kovu.

Pokud chcete produkty a pověst značky spolehlivě chránit, volte silné pečetící štítky. Mohou být vyrobeny v jediném firemním stylu, jakékoli velikosti a oběhu, s ohledem na vlastnosti zboží a osobní přání.