Koho by nelákala. Je totiž velmi zajímavá. Náplň práce pracovníka grafického studia může zahrnovat tvorbu grafických designů pro webové stránky, tvorbu loga, tvorbu bannerů a reklamních materiálů, tvorbu grafických prvků pro aplikace a sociální média, tvorbu fotografických efektů a ilustrací, tvorbu 3D animací a modelů a tvorbu knih a knižního designu. Pracovník grafického studia také může poskytovat profesionální grafické poradenství zákazníkům. Základy tohoto všeho se můžete naučit v kurzu Pracovník grafického studia. Základy už umíte? Jen Vám chybí sebejistota, tvůrčí inspirace nebo zpětná vazba? Zkuste to dálkově na kurzu Grafický design – dálkové studium.

Možnosti experimentovat s různými styly fotografování

Příměstský fotografický tábor může být skvělou příležitostí pro děti, aby se naučily základy fotografie a také si užily zábavný a vzdělávací táborový zážitek. Děti si mohou vyzkoušet nové techniky a nástroje a rozvinout svou kreativitu. Můžou také navázat nová přátelství. Příměstský fotografický tábor může být skvělou platformou pro nadšené mladé fotografy, aby mohli vyjádřit svou kreativitu a experimentovat s různými styly fotografování.

Kurz Tvůrčí fotografie – dálkové studium, Grafický design – dálkové studium a Večerní fotoškola jsou jen dalšími možnostmi, jak se zdokonalit nebo získat novou kvalifikaci.

Článek Fotografování na film je proces – naučíte se ho na kurzu Fotografujeme na film jsem vynechala, je dost technický a já tu nemám kolegu, abych to s ním zkonzultovala.