Postavit montovanou halu je rychlejší než stavba zděné haly. To je bez diskuzí. Zpravidla je to i cenově výhodnější. Ale pořád to vyžaduje vaši iniciativu, musíte se stavaři spolupracovat a někdy je i hlídat. U společnosti KOVO Smetana vám ale nic z toho nehrozí – můžete si od nich nechat postavit montovanou halu na klíč, a to od A až do Zet.

Hala bez starostí

Je to vůbec možné? Kontaktovat stavaře, předestřít jim svou představu a pak už jen čekat na předání hotové montované haly připravené k fungování? Představte si, že ano. Vaše spolupráce sice zejména na počátku bude třeba, ale až si ujasníte všechny parametry a vznikne konkrétní návrh, už budete mít klid. Společnost KOVO Smetana se o vše postará – stane se generálním dodavatelem dílů i stavařem. Zařídí založení stavby, výrobu kvalitní ocelové konstrukce, opláštění, další potřebné práce a výrobu dalších vybraných součástí (například lávek, regálů, plotů, vrat a tak dále). Montovanou halu vám pak předá kompletní a připravenou podpořit váš byznys.

Využití je na vás

To, co s halou uděláte dál, záleží jen na vás, vaší fantazii a zaměření vašeho podnikání. Typické jsou montované výrobní haly, skladové montované haly nebo administrativní montované haly. Naprosto běžné jsou také zemědělské montované haly, u kterých se při stavbě dodržují přísné hygienické a požární normy, takže pak poslouží třeba jako stáje, kravíny, vepříny, drůbežárny – ale i jako seníky, jízdárny nebo garáže pro zemědělskou techniku.

Administrativní montované haly zase mohou být zázemím pro administrativní pracovníky vaší firmy – ale stejně tak si v nich můžete zařídit prodejnu svého zboží. A skladové montované haly? V těch můžete skladovat zboží různých typů, ať už půjde o suroviny s kontrolou teploty, spotřební zboží, chladírenské boxy, víno nebo jiné zemědělské komodity.

Vestavby do hal

Společnost KOVO Smetana má třicetiletou historii a rozsáhlou praxi se stavbou montovaných hal. A tak se nezaměřuje jen na samotné zrealizování stavby, ale nabízí i další nadstavbové prvky. Například si u ní můžete objednat různé typy vestaveb do montovaných hal. Potřebujete zateplenou montovanou halu? Není problém. Je potřeba někde udělat odhlučnění? Nebo izolace? Potřebujete z jedné velké montované haly udělat vícepodlažní prostor? Všechno je možné – stačí se optat v KOVO Smetana a uvidíte, jaké zázraky se s vaší montovanou halou ještě dají dělat a kolik nečekaného prostoru vám může poskytnout pro vaši efektivnější práci.