Pro většinu společností na trhu by bylo nemyslitelné, aby každý krok výroby svých produktů realizovala svépomocí. Od toho jsou tu zkušení dodavatelé, kteří disponují moderními technologiemi, aby vám potřebné díly nebo polotovary výhodně zajistili. Existuje mnoho druhů výroby, ale v případě plastů je jednou z nejčastějších vstřikování plastů. Touto metodou může vzniknout široké spektrum výrobků nebo polotovarů, které si navrhnete. Aby se z návrhu stal skutečný fyzický produkt, je zapotřebí spolupracovat s firmou, pro kterou je tento typ výroby denním chlebem.

Specialista na vstřikování plastů

Pokud chcete vstřikování plastů, obraťte se na KP-Works, přední českou firmu, jejíž kořeny sahají až do roku 1990. Zaměřuje se na vstřikování plastů Mladá Boleslav, výrobu forem, nástrojárnu, výrobu přípravků a obrábění. V inventáři firmy jsou vysoce kvalitní stroje pro výrobu plastových dílů, konkrétně se jedná o Arburg 221M (uzavírací síla 25t), Arburg 320M (uzavírací síla 85t) a Topmachines S 1000-310 (uzavírací síla 100t).

Firma vám zajistí vstřikování plastů a výrobu plastových a pryžových dílů a výlisků. Při výrobě dbá na preciznost a vysokou výslednou kvalitu. Pro firmu je důležité, abyste byli s výsledkem naprosto spokojení. Můžete si zde zajistit jak jednorázovou, tak i sériovou výrobu. Vstřikovací lisy mají uzavírací sílu do 100 tun a velikost výlisku je do 180 gramů. Vyrábí se ze všech technických plastů, mezi které patří PE, PP, ABS, PA, PC, TPE, plasty plněné a čisté, průhledné i barevné. Firma přistupuje ke každému zákazníkovi individuálně a pokud se na ni obrátíte, můžete očekávat spolupráci na míru, která splní vaše očekávání. Stačí firmě zaslat svou poptávku a ona vám udělá cenovou nabídku. Po následné konzultaci udělá návrh a konstrukci. Vyrobí se vzorek, který se otestuje a předá. Po optimalizaci a schválení dojde k předání produktu a sériové výrobě. Zajímá vás více informací o vstřikování plastů nebo byste chtěli firmu rovnou kontaktovat? Navštivte její webové stránky Kp-works.cz.