Rostoucí byznys nemusí mít hranice tam, kde jsou hranice státu. Byznys můžete rozvíjet i v zahraničí. Pokud máte kvalitní produkty nebo služby, které mají potenciál oslovit i zahraniční spotřebitele, neměli byste nad expanzí váhat. Dělat něco takového svépomocí je ale riskantní krok, je lepší využít zkušeného partnera, který vám se vstupem na zahraniční trhy pomůže. V tomto ohledu je nejlepší volbou Incomm Agentur.

Prodávejte na největších evropských trzích

Společnost Incomm Agentur vám zajistí vše potřebné pro vstup na důležité trhy, zaměřuje se zejména na Itálii a Německo, ale pomůže vám i s dalšími trhy. Díky ní pro vás nebude international verkaufen žádný problém. Jedná se o obchodní a poradenskou agenturu, která byla založena už v roce 1994 a od té doby pomohla uvést na zahraniční trhy nespočet firem. Jako první vám pomůže analyzovat trh a zjistit, jestli mají vaše produkty nebo služby v dané zemi potenciál.

Dalším důležitým rokem je najít odběratele.

Ať už působíte v jakémkoliv segmentu, agentura pomůže vyhledat odběratele, kteří od vás mohou pravidelně nakupovat. Zajistí nejen kontakt, ale také vám může pomoci s jednáním. Zaměstnanci firmy komunikují v mnoha jazycích a díky tomu mohou asistovat při vyjednáváních s různými zahraničními společnostmi. Zajistí vyžádání informací o cenách, informace o výrobcích, postará se o dodací podmínky a určí příslušné kontaktní osoby. Na vyžádání může agentura kvalifikovat danou firmu, ověřit certifikace, audit aj.

Díky spolupráci se zkušeným partnerem se vstupu na cizí trhy nemusíte obávat, krok po kroku vás provede vším potřebným a pomůže vám, abyste mohli rozvíjet svůj byznys bez starostí.

Díky prodeji v zahraničí může vaše firma růst mnohem rychlejším tempem. Postupně můžete přidávat i další trhy a stát se mnohem větší firmou než jste si kdy dokázali představit. Zjistěte více informací na webových stránkách společnosti https://www.incomm-agentur.de/