Stěhujete firmu fo jiného města nebo země? Možná se díváte na veškeré vybavení a přemýšlíte, jestli vše půjde stěhovat. Již dříve lidé dokázali přepravovat mnohatunové kamenné kvádry přes pouště a oceány a to měli primitivní techniku. Dnes jsou vám k dispozici nákladní stroje, jeřáby, lodě i nákladní letadla. Jakoukoliv techniku je možné přestěhovat, ale potřebujete k tomu spolehlivého partnera, který vám to zajistí.

AIS EURELO, specialista na přepravu strojů

AIS EURELO je přední společnost na stěhování těžkých břemen, jako jsou stroje. Přeprava těžkých strojů je pro ni hračka. Zajistí vám stěhování v rámci jedné země i mezinárodní stěhování kamkoliv po světě. Díky více než 40 letům praxe a široké škále nákladní techniky není pro společnost problém přemístit vaše stroje, ale i celé továrny s výrobními linkami. Každý stroj je možné rozebrat a díky tomu lze přesouvat i stroje o váze stovek tun. Stroj se odpojí, demontuje, naloží a přesune. Následně se připraví místo, kam bude umístěn, tam se opět sestaví a zapojí. Nezáleží na tom, jestli vyrábíte auta, léky, součástky nebo cokoliv jiného. Přeprava strojů se může týkat společností z jakýchkoliv oborů.

Postup společnosti je velmi přehledný. Vše se skládá z jednoduchých kroků, od přidělení projektového manažera až po návštěvu, naplánování, stanovení harmonogramu aj. Po celou dobu vám bude k dispozici plně kvalifikovaný a odborný tým. Stroje jsou demontovány, nakládány i přepravovány s maximální pečlivostí, aby nedošlo k jejich poškození. Budou zajištěny všechny potřebné dokumenty pro vývoz a přepravu. Vše půjde přesně podle plánu a vy jen můžete s radostí sledovat, jak vše skvěle funguje a probíhá. Společnost AIS EURELO můžete kdykoliv kontaktovat se svou poptávkou, na cokoliv se zeptat a konzultovat vaše možnosti. Veškeré informace o společnosti, procesu stěhování, ale i kontakt naleznete na webových stránkách aiseurelo.cz.