Hledáte-li vhodný prostor pro konferenci, školení či firemní oslavu v Praze, nemusíte hledat dál. Pronájem konferenční místnosti v Praze od společnosti GreenPoint nabízí kompletní zázemí pro téměř jakoukoliv vaši akci. S několika variabilními sály, audiovizuálním vybavením a možností občerstvení je to ideální řešení pro vaši akci.

Vhodné pro různé akce

Konferenční centrum GreenPoint disponuje hned čtyřmi variabilními sály, prostornou terasou a velkou zahradou s dětským hřištěm. Největší ze sálů pojme až 160 osob. K dispozici je také foyer, které lze využít jako odpočinkovou zónu. Pronájem konferenčních prostor v Praze od společnosti GreenPoint je vhodným místem pro školení, konference, ale i oslavy narozenin, svatby, firemní setkání a jiné soukromé akce.

Profesionální vybavení se vším všudy

Kromě prostor je také důležité mít kvalitní vybavení. Pronájem konferenčních prostor v Praze od společnosti GreenPoint vám poskytne dataprojektory, mikrofony a další potřebné vybavení. Samozřejmostí je připojení internetu či zařízení pro přehrávání hudby. Personál je zkušený a vždy k dispozici. Pokud dostatečně předem sdělíte své potřeby, zaměstnanci se o vše potřebné postarají a zajištěno bude i občerstvení přesně podle vašich představ.

Skvělá lokalita

Pronájem školící místnosti v Praze vám mimo jiné poskytne i skvělou a klidnou lokalitu pro vaši akci. Prostory společnosti GreenPoint se totiž nachází v širším centru Prahy, konkrétně na Praze 10, a parkování je možné přímo před budovou a kapacita parkoviště je až 45 vozidel, takže se nemusíte bát, že neuspějete s hledáním parkovacího místa. Dostanete se sem také snadno tramvají, autobusem nebo metrem.

Využijte pronájem konferenční místnosti v Praze v konferenčním centru GreenPoint a užijte si kvalitní zázemí pro vaši akci.