Založení vlastní společnosti je jedním z nejvýznamnějších kroků v podnikatelském životě. Pokud jste doposud působili jako OSVČ a rádi byste své podnikání povýšili na společnost s ručením omezeným, zřejmě víte, že podmínky pro založení nejsou nikterak složité. Někteří si zakládají společnosti svépomocí a jiní na to využívají specializované firmy. Ať už zvolíte jakýkoliv způsob, měli byste vědět, že potřebujete mít pro svou společnost vhodné sídlo.

Jak si sídlo zajistit?

Mnoho lidí si jednoduše zajistí sídlo tam, kde má provozovnu. Ne každá má ale takovou možnost, někteří jsou v nevyhovujících prostorech, jiní se často stěhují nebo třeba ani žádnou provozovnu nemají. Ať už je důvod jakýkoliv, kvůli sídlu podnikání si nemusíte pronajímat žádné drahé prostory. Nabízí se vám služba virtuální sídlo pro OSVČ a firmy, kterou vám zajistí na Firmy-sidla.cz. K dispozici vám je celá řada prestižních adres, na kterých si můžete pronajmout sídlo společnosti. Cena pronájmu je velmi nízká a začíná na 99 korunách za měsíc.

K dispozici vám jsou prestižní pražské adresy, velmi žádané jsou zejména virtuální adresy Praha 1. Co vlastně s virtuálním sídlem získáte? Budete mít označení sídla na budově, bude vám zde přebírána pošta, která vám bude přeposílána na adresu, kterou si sami zvolíte. Dále je vám k dispozici fungující recepce a možnost obsluhy datové schránky. Na dané adrese můžete v případě potřeby skutečně i fungovat, protože si zde můžete kdykoliv pronajmout zasedací místnost, třeba pro jednání s klienty nebo obchodními partnery. Stále více firem virtuální adresu využívá, protože jde o výhodnou službu, která vám ušetří mnoho starostí. Pokud tedy plánujete společnost založit, není nic snadnějšího než portál Firmy-sidla.cz navštívit, vybrat si jednu z adres a jednoduše si ji pronajmout na požadovanou dobu. Zjistěte více informací přímo na webu firmy.