Někdy je obtížné vymyslet vhodný dárek i pro blízké osoby, které dobře známe. Pokud chcete obdarovat někoho kdo rád cestuje nebo často jezdí na služební cesty, mohla by se hodit kosmetická taštička. I když může udělat radost „obyčejná“ kosmetická taštička, existují i jiné, osobnější, možnosti.

Kosmetické taštičky s logem či jménem

Bluearrow.cz je web, kde objevíte různé možnosti tvorby reklamních předmětů a předmětů na míru, a kosmetické taštičky jsou jednou z nich.

Kosmetické taštičky na míru mohou na první pohled vypadat vyrobené z různých materiálů, podle vašeho přání, ovšem ve skutečnosti se k jejich výrobě používá certifikovaný materiál RPET, což je recyklát z pet lahví. Kosmetické taštičky jsou vyráběné s ohledem na životní prostředí a ještě může být jejich provedení, včetně designu přizpůsobeno vašim přáním. Kosmetické taštičky mohou dokonale vystihovat někoho, komu chcete svým dárkem udělat radost a nemusí to být jen blízké osoby, ale také zaměstnanci či obchodní partneři.

Kosmetické taštičky pro zaměstnance

Pokud máte zaměstnance nebo kolegy, kteří často cestují, především na služební cesty, zdají se být kosmetické taštičky ideální pozorností. Na kosmetických taštičkách může být vyobrazeno jméno zaměstnance, ale také logo firmy.

Kosmetické taštičky jsou nepostradatelné při služebních i soukromých cestách.

Nechte vytvořit originální design

Bluearrow.cz vám vytvoří jedinečný design kosmetických a toaletních taštiček, až po schválené vizualizaci, budou nebo taštičky vyhotoveny. I tak zůstávají především praktické.

Vaše reklama na kosmetických taštičkách

Vaše reklamní logo na dárcích může upoutat pozornost a rozšířit povědomí o vaší firmě o další jedince i skupiny lidí. Kosmetické taštičky lze také využít jako obal pro produkty vaší firmy.