Silnice jsou plné vozidel. Dříve bylo velkou výsadou, když byl v rodině automobil, dnes je běžné, že je v jedné rodině i několik automobilů. Problém nastává v momentě, když nějaký vůz zestárne a přestane se používat, v takovém případě se z něj stává zbytečná starost navíc. Takový vůz jen zbytečně zabírá místo na parkovišti nebo na vašem pozemku. Ne každý ví, jak se takového vozu správně zbavit, ale není na tom nic složitého.

Je třeba ho ekologicky zlikvidovat

Pokud je vůz pojízdný a ve skvělém stavu, můžete ho někomu prodat nebo ho dát do autobazaru. Jestliže je však už moc starý, bouraný nebo nepojízdný, je potřeba ho ekologicky zlikvidovat. K takovému úkonu se využívají certifikované společnosti, které tuto službu nabízejí. Jsou mezi nimi velké rozdíly, protože se jejich podmínky často liší. Do mnoha společností je potřeba vůz dopravit a následně je vám zdarma zlikvidován.

Existují i lepší podmínky? Ano a nabízí je společnost na SbohemAUTO.cz. Do té nemusíte vůz dopravovat, ona vám ho sama odtáhne bez ohledu na to, kde v ČR bydlíte. Odtah je zcela zdarma. Za svůj vůz dostanete také pokaždé zaplaceno. Samotná cena ekologické likvidace auta se liší vůz od vozu a můžete za něj dostat až 5 tisíc korun. Zajímá vás přesná cena ekologické likvidace auta? Stačí se na společnost obrátit přes kontaktní formulář na webu nebo na bezplatné infolince 800 10 12 15. Po sdělení informací o vozidle vám bude udělána nabídka. Pokud s ní budete souhlasit, pracovník společnosti pro váš vůz přijede a odtáhne ho. Při odtahu obdržíte Potvrzení o převzetí vozidla k ekologické likvidaci. Dostanete své peníze a vůz bude ekologicky zlikvidován podle platných norem a předpisů. Společnost likviduje osobní i nákladní vozidla. Vždy se vyplatí obrátit na společnost, která má férové podmínky a profesionální přístup. Zajistěte si ekologickou likvidaci i vy a budete příjemně překvapeni, jak rychle a hladce celý proces proběhne.