Firma ALFA Container rent s.r.o. poskytuje řešení pro vaše prostorové potřeby. Zajistí pro vás potřebné zázemí na stavbu nebo veřejnou událost – sportovní, kulturní či hudební. Nabízí pronájem kontejnerů, mobilního oplocení a mobilních toalet.

Pronájem kontejnerů

Kontejnery, které firma nabízí k pronájmu, jsou připravené a můžete je ihned používat. Součástí jejich výbavy jsou elektroinstalace, topení – elektrický přímotop, osvětlení zásuvky a vypínače. Díky tomu, že jednotlivé kontejnery velmi snadno propojíte pomocí propojovacích kabelů, můžete je snadno uspořádat do různých sestav nebo modulových objektů. Vzhledem k tomu, že nabízejí kvalitní a pevnou konstrukci, lze je poskládat na sebe a vytvořit tak objekty se dvěma podlažími. Společnost nabízí i celou řadu příslušenství nebo výbavy. Do této kategorie patří schodiště pro dvoupodlažní objekty, venkovní podesty, klimatizace a dokonce i základní nábytek.

Sanitární kontejnery disponují sanitární výbavou.

Mezi velké výhody kontejnerů patří široký výběr, snadná dostupnost, rychlá výstavba a velká variabilita.

Mobilní oplocení

Pronájem oplocení je ideální volbou v případě, kdy potřebujete ochránit jakýkoli objekt proti nežádoucímu vniknutí nebo proti krádežím. Nižší varianty jsou dokonalými pomocníky při usměrňování pohybu po areálu. Základ představuje jednoduchý systém panelů, branka a příslušenství. Díky tomu je mobilní oplocení dokonale variabilní a snadno jej instalujete téměř kamkoli.

Mobilní toalety

Pronájem mobilních toalet představuje nejsnazší a nejrychlejší řešení pro vytvoření dočasného sociálního zázemí pro veřejné i soukromé akce. Pronájem můžete sjednat na krátkou i delší dobu, pro malé i rozsáhlejší projekty. Vytvoří nadstandardní hygienické zázemí. Samozřejmostí je pravidelný servis, údržba a desinfekce.