Reklamní předměty představují velice oblíbený marketingový nástroj. Používají je firmy různých velikostí i různého zaměření. Pomáhají propagovat značku, výrobky nebo služby. Mezi časté propagační předměty patří propisky, hrníčky, bloky, ale i různé druhy oblečení nebo technických pomůcek. Důležitý je i potisk na reklamní předměty.

Proč používat reklamní předměty?

Jak již bylo řečeno výše – představují důležitý nástroj pro marketing. Pomáhají zvyšovat povědomí o značce nebo produktu. Obdrží-li zákazník reklamní předmět, snáze si vaši značku nebo produkt zapamatuje a vryje do podvědomí. Vzhledem k tomu, že se reklamní předměty používají na veřejnosti, vnesou povědomí pro širší okruh zákazníků.

Reklamní předměty představují nákladově velmi efektivní marketing a to především ve srovnání s klasickou reklamou. Reklamní předměty si můžete nechat vyrobit ve velkém a velmi často je jejich cena nízká. Lze je používat opakovaně a tím poskytují dlouhodobé zviditelnění vaší firmy nebo vašich produktů.

Reklamní předměty mohou upevnit loajalitu zákazníka. Pokud dostane dárek, bude se cítit oceněný a vy tak posílíte jeho vztah k vám a vašim produktům či službám.

Díky reklamním předmětům se můžete odlišit od konkurence.

Obraťte se na Blue Arrow International

Společnost vymýšlí a tvoří reklamní předměty – potisk již velmi dlouhou dobu. Díky tomu získala celou řadu cenných zkušeností. Ty chce zúročovat a tak si kladla za cíl vytvořit co nejvíce přehledný B2B e-shop, který se na trhu s reklamními předměty objevuje. Sleduje módní trendy, změny a potřeby na trhu s reklamními předměty. Je flexibilní a silně se orientuje na potřeby svých stávajících i potenciálních zákazníků. Na každé zadání se dívá očima svého zákazníka a snaží se naladit se na stejnou vlnu s klientem. Tvoří předměty, které mají nápad, vtip a přidanou hodnotu. Jen takové zaujmou. Celkový design i logo pak ladí s konkrétním předmětem.