Firma Jarico nabízí svoje služby již od roku 1994. Prioritu představuje velkoobchod i maloobchod, který se zaměřuje na obaly a obalový materiál. To vše poskytuje širokému spektru svých zákazníků. Postupně začala svoji činnost rozšiřovat o nabídku sortimentu, který se zaměřoval na čistící a hygienické potřeby.

Široké spektrum nabídky představují i potravinářské a gastro obaly a další papírenské produkty. Rozsáhlou část představují i obaly průmyslové, které se zaměřují na oblast automotive.

Společnost se snaží být vstřícná ke svým zákazníkům. Vzhledem k bohatým zkušenostem, které získala během své působnosti v oboru, je schopna nabídnout pružnost a velmi profesionální přístup, který se týká zajišťování potřeb a požadavků jednotlivých zákazníků. Většina nabízených produktů je skladem a tudíž ihned připravená k odeslání. Tipy pro vás.

Pokladní kotoučky

Pokladní kotoučky jsou určené pro pokladny, platební terminály, tiskárny pokladních systémů. V nabídce naleznete velmi rozšířené kotoučky vyrobené z TERMO papíru na dutince nebo úsporné provedení bez dutinky. Objednat si můžete kotoučky z klasického jedno nebo dvouvrstveného ofsetového papíru.

Papírové sáčky

Papírové sáčky z nabídky Jarico lze kompostovat v bio odpadu. V nabídce naleznete kupecké sáčky vyrobené z šedohnědého papíru a určené pro balení potravin, klasické sáčky vyrobené z přírodního neběleného papíru. Ty nacházejí své uplatnění také především pro balení potravin. Lékárenské sáčky využijete pro drobnější předměty. Objednat si můžete také gastro sáčky na párky v rohlíku nebo hamburgery různých rozměrů a velikostí. Pro drůbež jsou určené termo sáčky. Ty se nepromastí a v nabídce naleznete různé jejich velikosti.