Ne každý má k dispozici kanceláře nebo jiné vhodné prostory, ve kterých by se mohl setkávat s kolegy, studenty nebo svými hosty. Naštěstí si můžete snadno a výhodně prostory pronajmout a využívat je k celé řadě příležitostí. Pokud potřebujete vhodné místo v našem hlavním městě, seznamte se s Green Table. Jedná se o vegetariánské bistro a zároveň o prostor, kde se vám nabízí několik konferenčních prostorů.

Green Table vám poskytne vše, co potřebujete

Green Table je místo zaměřené na zdravý životní styl, takže pokud nechcete ponurá místa, nudné kanceláře nebo zasedací místnosti, zde se vám nabízí jedinečné prostory, které jsou jako dělané pro školení, prezentace, coworking, přednášky a další. Samotná lokalita tohoto místa je velmi dostupná, Green Table naleznete v Praze 1 a to konkrétně Na Florenci 15.

Nabízí se vám zde tři plně vybavené zasedací místnosti, které vám poskytnou i potřebné technické zázemí.

Čím se tyto prostory vlastně odlišují od ostatních? Nabízí vám prostředí plné květin a vybavení, které bylo vyrobeno s ohledem na ekologii a udržitelnost. Interiérové prvky zde kopírují filozofii udržitelnosti. Například truhlářské výrobky jsou sestavené z dřevěného odpadu a křesílka jsou vyrobena z recyklovaných PET lahví. Jde o neformální prostředí, kde se bude každý cítit přátelsky a uvolněně. Můžete si pronajmout jak jednu místnost, tak i všechny tři. Jelikož je součástí i bistro, nemusíte se bát, že by někdo trpěl hlady. Může se zde občerstvit a ochutnat lahodné vegetariánské speciality. Ať už si místnosti pronajmete za jakýmkoliv účelem, zajisté si je v budoucnu budete chtít pronajmout znovu. Chtěli byste si prostory prohlédnout nebo se dozvědět více informací o prostorech nebo samotném bistru? V takovém případě nasvštivte webové stránky Greentable.cz, kde se dozvíte vše potřebné.