Zájem o investice neustále roste. Investice do dluhopisů a investice do nemovitostí jsou dva investiční obory, které jsou neustále na vzestupu. Jejich nespornou výhodou je možnost bezpečného uložení a především zhodnocení finančních prostředků, které jsou chráněny před inflací. Nechte své peníze vydělávat a věnujte se tomu, co je skutečně důležité.

Investovat může každý

Spousta lidí je stále přesvědčena, že investice jsou pouze pro milionáře. Naopak. Investice jsou pro každého, kdo se pro tento životní styl rozhodne. Investovat můžete již s několika desítkami tisíc korun. Holding BICZ je toho důkazem. Dnešní doba je bohatá na investiční možnosti, jen je třeba vybrat si kvalitní společnost, která vám zaručí, že o své peníze nepřijdete. Investice jsou mnohem více o přístupu k životu než o vydělání peněz jako takových. Nechte své peníze vydělávat a věnujete se budování dalších projektů, sportujte, učte se nový jazyk nebo začněte cestovat.

Správný mindset vám umožní žít plnohodnotný a svobodný život. Pasivní nebo alespoň částečně pasivní příjem je pak příjemným bonusem, který vám umožní věnovat se skutečně důležitým věcem a nepropásnout důležité okamžiky v životě jen proto, že byste museli trávit čas v práci, která vás třeba ani nebaví. Práce by vás měla vždy bavit a měli byste do ní vstávat s radostí.

Možnosti dnešního investora? Investice do nemovitostí a dluhopisů

Na výběr máte investice do nemovitostí nebo investice do dluhopisů. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, vždy je výhodnější oslovit zavedenou společnost, která v minulosti dostála všem svým pohledávkám v závazných termínech. Ať už s investováním začínáte nebo máte dlouholeté zkušenosti, podívejte se na nabídku společnosti BICZ. Jaké jsou možnosti?

Investice do dluhopisů BICZ Bond

Jednou z možností, jak zhodnotit své úspory, je již zmíněná investice do dluhopisů. Společnost BICZ uvolnila v letošním roce dluhopisy BICZ Bond, které lze nakupovat až do 14.3. 2024 a to již od 50 000,- Kč. Čím se vyznačují?

  • Holding BICZ cílí na portfolio nemovitostí s předem odhadovaným příjmem alespoň 10 % p.a.

  • Měsíční výplata na základě pevného úroku odrážejícího výši zvoleného typu emise.

  • Součástí je také příjem z prodeje nemovitostí, které emitent vlastní, ne jen úroky.

Investice do nemovitostí Holding BICZ

Jistota? Investice do nemovitostí je tu celá tisíciletí. Spolu s půdou se jedná o jeden z nejstarších druhů investic vůbec. Jak si dnes stojí společnost BICZ?

  • Holding BICZ spojuje více než 50 dceřiných společností.

  • Vlastní více než 30 tisíc m2 ploch, které pronajímá.

  • Společnost vlastní 18 nemovitostí s atraktivní adresou.

  • 400 nových bytů ve výstavbě pro stávající i budoucí investory.

  • Aktiva společnosti jsou více než 2 miliardy korun.

Dluhopisy BICZ Bond nabízí možnost investice do rezidenčního bydlení (doporučujeme například Green Tower Prague). Silnou výhodou je odolnost investice vůči ekonomickým výkyvům trhu. Máte otázky? Kontaktujte nás, vše společně probereme.