Pokud vám na pozemku nebo na parkovišti stojí staré auto, které už nepoužíváte nebo už je nebezpečné pro provoz, můžete se ho jednoduše zbavit. Mnoho lidí se auta ještě nikdy nezbavovalo a nemají s tím žádné zkušenosti. Není to ale nic těžkého. Likvidace aut je činnost, které se věnuje mnoho firem. Tato služba se ale v mnoha ohledech liší, protože vám ji různé firmy provedou za různých podmínek. Vyplatí se nesáhnout hned po prvním vrakovišti a raději vybrat firmu, která vám zajistí nejlepší podmínky.

Kde dostanete za vůz zaplaceno?

I když je váš vůz možná starý a nepojízdný, jde stále o hromadu železa a dílů, které lze znovu použít. Už jen z toho důvodu byste pro likvidaci vozu měli vyhledat poskytovatele, který vám za tuto službu zaplatí. Mezi nejvýhodnější poskytovatele u nás patří ZAHOTOVE.CZ. Za vůz vám vždy zaplatí. Můžete firmu kontaktovat a na základě sdělených informací vám pracovník řekne hrubou výkupní cenu. Pokud s ní budete souhlasit, následující den si pro auto přijedou. Ano, čtete dobře. S vozem tedy nemusíte nikam cestovat, technik firmy pro něj přijede kamkoliv po České republice a odveze ho zcela zdarma. To se zajisté bude obzvláště hodit, pokud je vůz nepojízdný, jde o autovrak nebo už mu skončila technická.

Firma odkupuje jak osobní, tak i nákladní vozy a dokonce i stavební stroje. Z osobních aut vykupuje pojízdná auta i nepojízdné autovraky. Jakmile technik dorazí, vůz prohlédne a následně vám sdělí čistou výkupní cenu. Ta se orientuje podle několika faktorů, jde o kompletnost vozu, použitelnost náhradních dílů a aktuální výkupní cenu železa. Na místě se podepíše kupní smlouva a peníze za vůz dostanete ihned a v hotovosti. Nemusíte tedy na ně čekat. Poté bude vůz odvezen a ekologicky zlikvidován. Papírování vyřídí firma za vás. Je to skutečně takto snadné. Můžete firmu kontaktovat třeba ještě dnes a zítra bude váš nadbytečný vůz pryč a vy budete mít peníze v kapse. Jde o skvělé podmínky, které využívá stále více řidičů. Na firmu se můžete obrátit přímo na jejich webových stránkách https://zahotove.cz/likvidace-vozidel/