Pracovní úrazy patří k nejčastějším zraněním a to obzvláště u manuálně pracujících lidí. Mnohdy je to i tím, že se firmy nedostatečně starají o to, aby byli pracovníci řádně chránění. Mnohdy dostávají pracovníci zastaralé a nemoderní pracovní oblečení a pracovní pomůcky, které jsou nepohodlné. Existuje ale možnost, jak to změnit, stačí zvolit správnou značku ochranných pracovních prostředků. Mezi nejlepší značky patří uvex, která vaše pracovníky stylově oblékne a ochrání od hlavy až k patě.

Kompletní ochrana, která skvěle padne

Uvex poskytuje velmi moderní pracovní oblečení a obuv. Pokud vaši pracovníci neradi chodí v pracovním oblečením, se stylovým oblečením uvex to rychle změní. Je anatomicky tvarované a z velmi kvalitních materiálů. Nezáleží na tom, v jakém provozu pracujete, jestli pracovníci pracují s nebezpečnými látkami, na stavbě, u soustruhu nebo třeba v jeřábu. Investice do ochranných pracovních prostředků se vždy vyplatí.

Pokud hrozí zranění hlavy, mělo by se myslet na ochranné přilby. Jsou lehké a když spadne těžký předmět na hlavu, mohou dotyčnému i zachránit život. Ve většině profesí přijdou vhod ochranné pracovní brýle. Zatímco obyčejné pracovní brýle nemusí lidem vyhovovat, brýle od značky uvex si zamilujete. Jsou anatomicky tvarované a ani nebudete vnímat, že je máte na sobě. Skvělou vlastností také je, že se vám nezamlží. Pokud by došlo k nehodě, můžete s jejich pomocí zachránit svůj nejdůležitější smysl. Myslet byste měli i na ochranu sluchu, obzvláště pokud celý den pracujete v hlučném prostředí. Takové pracovní prostředí může trvale poškodit váš, sluch, proto je potřeba si ho chránit. Jestliže pracujete v prostředí, kde můžete vdechnout drobné prachové částice nebo chemikálie, je třeba nezapomínat na ochranu dýchacího ústrojí. Kompletní nabídku značky uvex naleznete na webových stránkách https://www.uvex-safety.cz/cs/.Sortiment je přehledně rozdělený a v tak široké nabídce, že v ní zajisté naleznete vše potřebné.