Plastové karty mohou mít celou řadu možností využití. V některých společnostech mohou fungovat čistě jako identifikační prvek, jinde mohou značit také návštěvy a další celou řadu úloh. Nemalé množství společností potom samotné plastové karty dostala na zcela jinou úroveň tím, že je navíc vybavuje čipovou technologií.

V takovém případě pak mohou čipové karty získat celou řadu dalších opravdu důležitých možností využití. A mezi nimi pochopitelně budou také identifikační a kreditové aplikace.

Stoprocentní personalizace je základem

Pochopitelně se počítá s tím, že v případě takové objednávky nebudou klienti pouze vybírat z jednotlivých předpřipravených vzorů, ale budou mít také kompletně individuální představu o tom, jak by mohly jednotlivé karty nakonec vypadat. Výsledkem pak mohou být právě ony plastové karty, které jsou kompletně personalizované. Důvodem, proč personalizované karty zavádět může být interní použití, ale také použití pro různé účely věrnostních klubů a rozlišování VIP klientů.

Získejte svoje stálé klienty

Bonus kluby jsou v dnešní době především u běžných prodejen jednou z mnoha variant získání a udržení opravdu kvalitní klientely. Za svoje obchodní aktivity a členství mohou klienti sbírat body, které následně převádějí do výhod a slev. Při vyrovnaném systému kreditů je tak spokojený jak zákazník, tak i samotná firma. Vyrobit věrnostní karty na zakázku ale nedokáže každá firma. I tak jsou ale u nás takové společnosti, které dokáží karty vyrobit včetně plné automatizace rozlišovacích prvků, kterými mohou být čárové kódy nebo zmíněné čipové technologie.

Jednoznačná identifikace

Plastové karty, jak již bylo zmíněno, mohou fungovat také jako geniální identifikační prvek. Zde sice nemusíme mít vždycky jistotu, že danou kartu drží správná osoba, ale díky tomu také podporují autentifikační aplikace věci jako je zablokování některé z karet a mnohé další funkce. Nejvíce zajímavá je výroba průkazových karet pro takové společnosti, které jsou větveny do opravdu rozrostlé zaměstnanecké struktury. To pak ulehčuje kontrolu oprávnění a přístupů tam, kam je třeba.